Νομίζεις ότι όποιος κάθεται πίσω έναν υπολογιστή και γράφει μια ακατανόητη γλώσσα είναι hacker; Ώρα να ρίξουμε τα στερεότυπα και να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι nerd για να δημιουργήσεις μια όμορφη και αποτελεσματική διαδικτυακή παρουσία.
Μαζί θα χτίσουμε από το μηδέν την σελίδα σου. Αυτό το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, με καθόλου ή ελάχιστη γνώση στον προγραμματισμό και το WordPress.

Αν θες να φτιάξεις την σελίδα της δουλειάς σου ή του project σου τότε θα δεις αναλυτικά πώς να το κάνεις αυτό, προσθέτοντας λειτουργικότητα που μόνο το WordPress σου δίνει την ελευθερία να έχεις, χωρίς γραμμή κώδικα.

Αν από την άλλη είσαι ένας δραστήριος blogger θα δεις πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες που σου δίνει το WordPress, για να επικοινωνήσεις τις απόψεις σου, να διαχειριστείς τα σχόλια των αναγνωστών, να προσθέσεις το newsletter σου και άλλα πολλά.

Σημασία έχει να μην φοβάσαι τον υπολογιστή σου – εκείνος σε φοβάται περισσότερο 😉

Πάρε πολύ καλή διάθεση, το laptop σου και έλα να μάθουμε να έχουμε αυτοπεποίθηση στην χρήση και διαχείριση της σελίδας και του blog μας. Back to school alert: Θα έχουμε και μερικές εργασίες για το σπίτι, για να τα εμπεδώσουμε.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Golden Gate Pro.

ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

  • Τι είναι το WordPress
  • Πώς το εγκαθιστούμε και το διαχειριζόμαστε
  • Πώς μορφοποιούμε τα κείμενα, εισάγουμε εικόνες, βίντεο, συνδέσμους
  • Πώς διαχειριζόμαστε τα themes και τα widgets
  • Πώς χρησιμοποιούμε τα πρόσθετα, με παραδείγματα για τα social media, SEO, newsletter κ.α.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους όσους θέλουν να στήσουν την διαδικτυακή τους παρουσία. Είναι κατάλληλο τόσο για εκείνους που θέλουν να φτιάξουν την σελίδα τους για το προϊόν τους ή το project τους, όσο και για bloggers που θέλουν να έχουν έλεγχο του περιεχομένου που δημοσιεύουν.

ΠΟΤΕ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, 18.00 – 20.00
Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, 11.00 – 15.00
Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, 11.00 – 15.00

ΚΟΣΤΟΣ

Regular, €140
Last minute, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, την ημέρα της εκδήλωσης €160

Διαθέσιμο για αγορά online, ή στο γραφείο μας, Φραγκίνη 9, 5ος όροφος, Λουλουδάδικά, Θεσσαλονίκη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 231 309 0141